About Me

My photo
♥nur amira natasha ♥16 years old ♥i'm just a little girl lost in the middle i'm so scare but i don't show it..i just can figure it out..its bring me home right now..and i just don't know why,,, ♥my heart is stereo is beat for you so listen close..here my thought of every note.. ♥you were there to light my day you were there to guide me through from my days down and on i'll never stop thinking of you.

Monday, December 5, 2011

L.O.V.E

        Assalamualaikum...


cinta ni bawa seribu makne kepada setiap individu..tipulah kann kalau korang takde perasaan cinta dekat pasangan korang ke,parents korang ke,even orang yang ad dekat sekeliling korang..semua orang memang diwajibkan ada perasaan cinta..orang gila pon ada perasaan cinta tauu...
   yess..macam aku..aku sayang parents aku,kawan2 aku,orang yng rapat ngan aku..even orang yang ada kat depan.atas bawah,tepi, tengah pon ..hehehe..
   korang mesti jelous kan tengok orang2 yang ada kat sekeliling kaw ad pasangan..mesti kaw akan cakap,,comel nye,sweetnya,,romantiknya..or ape2 yang bersangkutan la kan...yes macam kawan aku...kredit to bit/mok/mek/qis..
   dy ni suke ngan someone..even orang-orang yang ada kat sekeliling dia tuu pon tau yang dia suke dengan someone..tapi dy tak de inisiatif pon na usha ke,,ngurat ke,,or berkawan rapat ke dengan orang tuu..orang tuuu kenal dia dan dy pon knl dengan orang tuu..siap bole mimpi2 lagi kan...hahaha..maybe da tarak jodoh kat bit..na buat macam mane..hehhe
   kawan aku lagi sorang pon same..kredit to--->>>>senyum/atikah
dy pon suke dengan someone jugak,,,admirer la kiranya..tapi dy pon takde inisiatif utk dekat dengan admirer dy tuu..kitorang pnye la suroh dy IM ngn mamat tuu..tapi dy taknak la..segan la...macam macam alasan yang dia bagi...
   even aku sendiri pon ada admirer sampai sekarang....tapi aku just suke dalam diam la..na buat camne..time aku suka dengan orang tuu je..msti orang tuu da ad makwe,,,cheh orang kata tuah tak menyebelahi aku kan..na buat camne..just redha je la kan,,,

p/s:kredit to--->>>atikah and balqis

No comments:

Post a Comment